Als fervente wandelaars zijn wij verliefd geworden op de Pyreneeën. Daarom besloten wij  enige jaren geleden om ons iets buiten Tardets te vestigen. Na een grondige verbouwing van ons huis zijn wij onze B&B begonnen. Wij hebben voor Tardets gekozen omdat het dorp op loopafstand is, het een gezellige kern heeft met vele winkels, goede restaurants en een toeristenbureau. De Pyreneeën zijn een waar paradijs voor natuurliefhebbers, fietsers (in 2015 kwam de Tour de France door ons dorp en in 2016 de Vuelta - Ronde van Spanje) en wandelaars. Ook voor degenen die van cultuur en geschiedenis houden is er veel te zien.

De grens met Spanje is dichtbij en ook de Atlantische kust, met prachtige steden als Bayonne en Biarritz, is een bezoek waard.

"Maison Les Abeilles" beschikt op de 1e verdieping over 3 tweepersoonskamers (L'Abeille, Le Miel, La Ruche) met eigen badkamer. Het uitgebreide ontbijt serveren wij in onze tuinkamer of buiten op ons overdekte terras. In onze zonnige tuin kunt u genieten van rust en natuur. Voor het huis is een ruime parkeergelegenheid.

Kijk verder op onze website en laat u inspireren door de activiteiten en foto’s.

Wij zien er naar uit u binnenkort te mogen begroeten in onze B&B "Maison Les Abeilles".

Tot ziens, Jeanne-Carla en Cor